محصولات

پدیده جزیره در برق منطقه - Islanding Protection

حضور تولیدات پراکنده در شبکه توزیع مزایاي متعددي را ایجاد کرده است . کشورهاي در حال توسعه در صدد کاهش گازهاي گلخانه اي هستند، که تولیدات پراکنده راههاي جذابی را براي این هدف فراهم می آورند. علاوه بر این، می توان از مزایایی چون پیک سائی، بهبود کیفیت توان و قابلیت اطمینان و بهبود کارایی سیستم قدرت را نام برد. علیرغم مزایاي مذکور، تعدادي چالش و مشکلات فنی، بهره برداري از تولیدات پراکنده را محدود می کنند. حفاظت از تولیدات پراکنده در برابر پدید هي جزیره اي شدن الکتریکی (به اختصار جزیره الکتریکی)، یکی از دغدغه هاي اصلی در بهره برداري از آن است . روشهاي مختلف ی در شناسایی پدیده ي جزیره اي شدن پیشنهاد داده شده است، که مانند هر طرح حفاظتی دیگر داراي مزایا و معایب معین هستند. روشهاي پیشنهاد شده براي شناسایی جزیره به دو دسته کلی تقسیم می شوند: روشهاي فعال و غیرفعال. این روشها به ترتیب از کاهش کیفیت توان و عدم توانایی در شناسایی کامل جزیره رنج می برند.

در این پایان نامه، روشی تطبیقی براي شناسایی جزیره پیشنهاد شده است، که علاوه بر توانایی شناسایی جزیره در تمامی شرایط، کاهش کیفیت توان را به دنبال ندارد . این روش براي تولیدات پراکنده اي که از طریق واسط اینورتري به شبکه قدرت اتصال یافته اند کاربرد دا رد. در این روش، با تغییري جزئی در الگوریتم سیستم کنترل توان خروجی ، فیدبکی مثبت بین ولتاژ و توان (یا جریان) خروجی اینورتر ایجاد می شود که باعث می شود در هنگام وقوع جزیره، ولتا ژ به بیرون از مرزهاي رله ي ولتاژي سوق داده شود و به این ترتیب جزیره شناسایی شود.

روش پیشنهادي، قابلیت اتکا و امنیت حفاظتی مناسبی فراهم م ی کند . با اضافه نکردن بلوك کنترلی جدید، هزینه ي سیستم کنترلی اینورتر را تغییر چندانی نمی دهد . روش قابلیت شناسایی پدیده ي جزیره اي که از چند تولید پراکنده تشکیل شده است، را داراست . پارامترهاي متفاوت سیستم قدرت که منجر به کاهش قابلیت اتکاي روشهاي رایج می شود، بر روي روش بی تاثیرند.

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

طراحی و پیاده سازی M.A