روشانحراففرکانسمعمولی
در این روش با دستکاري فرکانس جریان خروجی اینورتر اندکی انحراف فرکانس در جهت افزایشی یا کاهشی، اعمال می شود. چنانچه اینورتر از شبکه جدا شود، فرکانس از محدوده مجاز خارج شده و با فعال شدن حفاظت فرکانسی اینورتر بصورت خودکار فعالیت خود را متوقف می کند می دهد.
از پایان نیم سیکل مثبت صفر جریان اینورتر به نحوي کنترل می شود که در فاصله می تواند مثبت یا منفی باشد و بر حسب علامت آن تغییر اعمالی در فرکانس نیز، افزایشی شود. یا کاهشی می باشد. نیم سیکل منفی قرینه نیم سیکل مثبت است اما صفر شدن جریان در انتهاي از انتهاي پریود صفر نخواهد شد. سیکل تابعی از رفتار بار بوده و جریان لزوماً در فاصله زمانی با آغاز نیم سیکل مثبت ولتاژ این چرخه تکرار می شود. در این صورت مقدار ضریب برش 1 به صورت فرکانس زاویه اي اینورتر است. نتیجه این تغییرات ایجاد اختلاف فاز 2 ω که در آن بین ولتاژ شبکه و هارمونی اول جریان است.چنانچه اینورتر از شبکه جدا شود، با فرض آنکه بار جزیره عمدتاً امپدانسی خواهد بود. شکل موج ولتاژ تا حدودي تابع شکل موج جریان خواهد شد.
بنابراین شکل موج ولتاژ نیز در انتهاي دوره زودتر به صفر رسیده و در نتیجه دوره جدید جریان زودتر آغاز می شود. حاصل این امر افزایش بیشتر فرکانس اینورتر است. نیست، الگوریتم ضریب برش را افزایش از آنجا که زاویه فاز بار برابر اختلاف فاز 2 داده تا اختلاف فاز جریان و ولتاژ برابر فاز بار شده و اینورتر به نقطه کار پایدار برسد. حاصل این پدیده افزایش بیشتر فرکانس است و فرآیند تا جایی ادامه می یابد که فرکانس کار اینورتر از محدوده مجاز خارج شود. البته موفقیت روش مشروط بر آنست که نقطه کار دائم خارج محدوده مجاز فرکانس واقع شود.