محصولات

خرید اینترنتی، قیمت و مشخصات ارستر تکفاز و سه فاز

در دستگاه های الکتریکی زمانی که وقایعی همچون رعد و برق، سوئچینگ و ... رخ می دهد، سبب اتصال و یا سوختگی دستگاه ها می شود که برای جلوگیری از این اتفاق از ارسترها ( برقگیر ) استفاده می شود.

ارستر چیست؟

ارستر و یا برقگیر دستگاهی است که در دستگاه های الکتریکی جایگذاری شده تا دستگاه های الکتریکی را در برابر عواملی همچون رعدو برق، تغییر جریان و ... محافظت کند. ارسترها دارای دو پایه هستند که یکی از پایه ها به ولتاژ بالا و دیگری ولتاژ صفر یعنی همان زمین متصل می شود بنابراین زمانی که ولتاژ بالا همچون رعد و برق به ارستر برخورد می کند، این دستگاه ولتاژ را از طریق پایه های خود به زمین منتقل می کند و به این شکل از وسایل الکتریکی در مقابل رعد و برق محافظت می کند.

در ضمن در رابطه با نصب ارسترها، بهتر است بدانید که آن ها در نزدیکی وسایل الکتریکی موردنظر، حدوداً در فاصله یک متری نصب می شوند.

ارستر تکفاز

ارسترها دارای انواع مختلفی هستند که یکی از آن ها، ارستر تکفاز است که همین ارستر تکفاز نیز دارای انواع و برند های مختلفی است که در این بخش قصد داریم برخی از آن ها را نام برده و ویژگی های آن را شرح دهیم.

برخی از ارسترهای تکفاز به شرح زیر می باشد:

1- ارستر AC تکفاز ETI : مشخصات این نوع ارستر به این شرح می باشد که نوع شبکه آن تکفاز، ولتاژ کار دائم آن 275 و حداکثر ظرفیت تخلیه بار آن 40 می باشد.

2- ارستر AC تک فاز،275 ولت، برند SUNTREE: ولتاژ کار دائم این نوع ارستر 275 می باشد و از نوع کلاس c و تایپ ll می باشد.

3- ارستر تک فاز مدل SPD220-40-MH: این نوع ارسترها جهت نصب در بخش AC نیروگاه های خورشیدی مورد استفاده قرار می گیرند که عملکرد آن به این صورت می باشد که در مقابل ولتاز های ناخواسته و بالا ( همچون رعد و برق ) که از طریق شبکه برق سراسری وارد سیستم های نیروگاه ها می شود، واکنش نشان می دهد و از سیستم در مقابل تمامی این وقایع محافظت می کند.

4- و ...

ارستر سه فاز

این نوع ارستر که محصول کشور آلمان است، همان طور که از نامش پیداست دارای سه خشاب جداشونده می باشد که هر یک از خشاب ها دارای یک اسپارک گپ سری شده با دو وریستور موازی است.

بهتر است بدانید که این نوع ارسترها، مناسب برای سیستم زمین TN-C می باشد که دارای ابعاد کوچکی است که این ابعاد کوچک، قابلیت این را دارند که بر روی DIN  ریل نصب شوند. در ضمن این نوع ارسترها با تکنولوژی GDT سری شده با MOV  عجین شده اند و در رنج های متفاوت و گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرند.

برخی از خصوصیات ویژه ارستر سه فاز

- این نوع ارسترها مطابق با استاندارهای IEC 61643-11:2011 ، EN 61643-11:2012 می باشد.

- این نوع ارسترها قابلیت تحمل ضربه و لرزش بالایی دارند.

- دارای استاندارد IEC/EN/UL : دسته بندی Class I+II / Type 1+2

- این نوع ارسترها توانایی تحمل جریان بالا را دارند.

- ایمنی TOV

- این نوع ارسترها فاقد جریان نشتی هستند.

- دارای طراحی صنعتی DIN ریل

- مجهز به طراحی ماژولار، یعنی دارای خشاب فشاری است.

انواع مختلف دسته بندی ارسترها

1- ارسترهای کلاس B یا کلاس І : از این نوع ارسترها جهت حفاظت اولیه با تحمل 100KA  استفاده می شود.

2- ارسترهای کلاس C یا کلاس ІІ: این نوع ارستر ها برای محافظت در مقابل تغییر جریان، سوئیچینگ و ... مورد استفاده قرار می گیرد. در حقیقت از این نوع ارسترها به عنوان حفاظت ثانویه در مقابل اضافه ولتاژ استفاده می شود.

3- ارسترهای کلاس B+C یا کلاس ІІ +І: از این نوع ارسترها جهت حفاظت سیستم های الکتریکی در هنگام توزی ولتاژ پایین که ناشی از رعد و برق و ... می باشد مورد استفاده قرار می گیرد. از این نوع ارسترها برای وسایل های الکتریکی همچون مخابرات، مراکز صنعتی، تابلو سازی و ... استفاده می شود.

4- ارسترهای کلاس D: این نوع ارسترها برای مقابله و یا تکمیل اضافه ولتاژ ها مورد استفاده قرار می گیرند در ضمن این نوع ارسترها نباید در معرض مستقیم صاعقه های قوی وشدید قرار بگیرند در حقیقت این نوع ارسترها در خطوط دارای ولتاژ پایین مورد استفاده قرار می گیرند.

5- و ...

ارسترها انواع بسیار زیادی دارند که هر یک دارای یک سری مشخصات و ویژگی های منحصر به فرد می باشند که شرح  تمامی آن ها از حوصله این مقاله خارج می باشد.

جهت خرید سرج ارستر و اطلاع از قیمت سرج ارستر می توانید با ما تماس فرمایید.

شماره تماس:

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

طراحی و پیاده سازی M.A