محصولات

خرید و قیمت استابلایزر

خرید و قیمت استابلایزر - 5.0 out of 5 1 based on 1 vote

خرید و فروش اینترنتی استابلایزر با کمترین قیمت و بالاترین کیفیت در اینورترگروپ کلیه محصولات در کمترین زمان ممکن به دست مشتریان خواهد رسید.

در صورت هرگونه سوال و پرسش لطفا با مشاوران ما تماس بگیرید : 

شماره تماس: 02133999115

استابلایزر چیست ؟ 

از تنظیم کننده ولتاژ اتوماتیک و استابلایزر برای تنظیم ولتاژ استفاده می شود. نوسان ولتاژ را می گیرد و آنها را به یک ولتاژ ثابت تغییر می دهد. نوسان ولتاژ عمدتا به دلیل تغییر بار در سیستم تأمین رخ می دهد. تغییر ولتاژ به تجهیزات برقی آسیب می رساند. با نصب تجهیزات کنترل ولتاژ در چند مکان مانند نزدیکی ترانسفورماتورها ، ژنراتور ، فیدرها و غیره می توان تغییر ولتاژ را کنترل کرد. تنظیم کننده ولتاژ و یا همان استابلایزر برای کنترل تغییرات ولتاژ در بیش از یک نقطه در سیستم برق ارائه می شود.

در سیستم منبع تغذیه ، ولتاژ را می توان با استفاده از ژنراتورهای بیش از حد در صورت فیدرهایی با طول مساوی کنترل کرد ، اما در مورد فیدرهای با طول های مختلف ، ولتاژ در انتهای هر فیدر با استفاده از تقویت کننده فیدر ثابت نگه داشته می شود. در سیستم AC ولتاژ با استفاده از روشهای مختلفی مانند ترانسفورماتورهای تقویت کننده ، تنظیم کننده های القایی ، کندانسورهای شنت و غیره قابل کنترل است.

اصل کار استابلایزر چیست؟

این کار بر روی اصل تشخیص خطاها است. ولتاژ خروجی ژنراتور AC که از طریق ترانسفورماتور بالقوه بدست می آید و پس از آن اصلاح ، فیلتر شده و با یک مرجع مقایسه می شود. تفاوت بین ولتاژ واقعی و ولتاژ مرجع به عنوان ولتاژ خطا شناخته می شود. این ولتاژ خطا توسط یک تقویت کننده تقویت می شود و سپس به برانگیزنده اصلی عرضه می شود.

بنابراین ، سیگنالهای خطای تقویت شده برانگیختگی برانگیختگی اصلی را از طریق یک باک یا یک عمل تقویت (کنترل می کند. نوسان ولتاژ را کنترل می کند). کنترل خروجی برانگیزنده منجر به کنترل ولتاژ ترمینال جایگزین اصلی می شود.

کاربرد استابلایزر( تنظیم کننده ولتاژ)

کارکردهای اصلی یک AVR استابلایزر به شرح زیر است.

 • استابلایزر ولتاژ سیستم را کنترل می کند و عملکرد دستگاه نزدیک به پایداری حالت پایدار است.

 • این بار واکنشی بین آلترناتیوهایی که به طور موازی کار می کنند تقسیم می شود.

 • استابلایزر یا تنظیم کننده های ولتاژ اتوماتیک ، میزان اضافه ولتاژهایی را که به دلیل افت ناگهانی بار در سیستم رخ می دهد ، کاهش می دهند.

 • استابلایزر تحریک سیستم را در شرایط گسل افزایش می دهد تا حداکثر قدرت هماهنگ سازی در زمان ترخیص گسل وجود داشته باشد.

در صورت تغییر ناگهانی بار در آلترناتور ، باید تغییری در سیستم تحریک ایجاد شود تا در شرایط بار جدید ، همان ولتاژ را تأمین کنید. این کار با کمک تنظیم کننده ولتاژ خودکار انجام می شود. تجهیزات تنظیم کننده ولتاژ اتوماتیک در قسمت تحریک کننده فعالیت می کنند و ولتاژ خروجی تحریک کننده و جریان میدان را تغییر می دهد. در طول نوسانات شدید ، ARV پاسخ سریع نمی دهد.

برای دریافت پاسخ سریع ، از تنظیم کننده های ولتاژ ، استابلایزر سریع عمل شده بر اساس overshooting اصل علامت استفاده می شود. در اصل علامت overshoot ، وقتی بار باعث افزایش تحریک سیستم می شود نیز افزایش می یابد. قبل از افزایش ولتاژ به مقدار مربوط به افزایش تحریک ، تنظیم کننده برانگیختگی مقدار مناسب را کاهش می دهد.

نحوه کار کرد استابلایزر

انواع مختلف استابلایزر با اصل نحوه کارکرد

برای تنظیم سطح ولتاژ از یک استابلایزر استفاده می شود. هنگامی که یک ولتاژ پایدار و مطمئن لازم باشد ، تنظیم کننده ولتاژ دستگاه ترجیحی است. این ولتاژ خروجی ثابت تولید می کند که برای هرگونه تغییر در ولتاژ ورودی یا شرایط بار ثابت می ماند. به عنوان محافظ در محافظت از مؤلفه ها در برابر خسارت عمل می کند. تنظیم کننده ولتاژ یا استابلایزر دستگاهی است که دارای طراحی ساده ای برای تغذیه است و از حلقه های کنترل بازخورد منفی استفاده می کند. 

به طور عمده دو نوع استابلایزر وجود دارد: 

 • تنظیم کننده ولتاژ و استابلایزر خطی

 • تنظیم کننده ولتاژ و استابلایزر سوئیچینگ

این در برنامه های گسترده تر استفاده می شود. تنظیم کننده ولتاژ خطی ساده ترین نوع تنظیم کننده ولتاژ است. در دو نوع موجود است که جمع و جور است و در سیستم های کم ولتاژ با ولتاژ کم استفاده می شود. بگذارید در مورد انواع مختلف تنظیم کننده ولتاژ بحث کنیم.

انواع استابلایزر و اصل کار آنها

اصولاً دو نوع تنظیم کننده ولتاژ وجود دارد: تنظیم کننده ولتاژ خطی و تنظیم کننده ولتاژ سوئیچینگ.

دو نوع تنظیم کننده ولتاژ Linear وجود دارد: سری و Shunt.

سه نوع تنظیم کننده ولتاژ سوئیچینگ وجود دارد: تنظیم کننده های ولتاژ پله ، پله پائین و اینورتر.

تنظیم کننده خطی

تنظیم کننده خطی مانند تقسیم ولتاژ عمل می کند. در منطقه اهمیک ، از FET استفاده می کند. مقاومت تنظیم کننده ولتاژ با بار متفاوت است و منجر به ولتاژ خروجی ثابت می شود.

مزایای تنظیم کننده ولتاژ خطی

 • ولتاژ موج دار خروجی کم می دهد

 • زمان پاسخ سریع برای بارگیری یا تغییر خط

 • تداخل الکترومغناطیسی کم و سر و صدای کمتری

معایب تنظیم کننده ولتاژ خطی

 • کارآیی بسیار کم است

 • فضای بزرگ نیاز دارد - به هیت سینک نیاز است

 • ولتاژ بالای ورودی قابل افزایش نیست

تنظیم کننده ولتاژ سری

استابلایزر سری از یک عنصر متغیر که در مجموعه با بار قرار می گیرد ، استفاده می کند. با تغییر مقاومت در آن عنصر سری ، ولتاژ افتاده در آن قابل تغییر است. ولتاژ در طول بار ثابت است.

مقدار جریان کشیده شده توسط بار استفاده می شود. این مزیت اصلی تنظیم کننده ولتاژ سری است. حتی وقتی بار به هیچ جریان دیگری نیاز نداشته باشد ، تنظیم کننده سری جریان کامل را جلب نمی کند. بنابراین ، یک تنظیم کننده سری به طور قابل توجهی کارآمد تر از تنظیم کننده ولتاژ shunt است.

تنظیم کننده ولتاژ شنت

یک تنظیم کننده ولتاژ shunt با ارائه یک مسیر از ولتاژ منبع تغذیه به زمین از طریق یک مقاومت متغیر کار می کند. جریان از طریق تنظیم کننده shunt به دور از بار منحرف می شود و بی فایده به زمین می رود ، و این فرم را معمولاً از رگلاتور سری کارآمدتر می کند. با این حال ، ساده تر است ، گاهی اوقات فقط از یک دیود مرجع ولتاژ تشکیل شده است ، و در مدارهای دارای انرژی بسیار کم استفاده می شود که در آن جریان الکتریسیته تلف شده بسیار ناچیز است که نگران کننده باشد. این فرم برای مدارهای مرجع ولتاژ بسیار متداول است. یک تنظیم کننده شنت معمولاً فقط می تواند جریان را غرق کند.

استابلایزرهای شنت در موارد زیر استفاده می شود:

 • سوئیچ ولتاژ با ولتاژ پایین

 • مدارهای منبع فعلی و سینک

 • تقویت کننده خطا

 • ولتاژ قابل تنظیم یا منبع تغذیه خطی و سوئیچینگ فعلی

 • مانیتورینگ ولتاژ

 • مدارهای آنالوگ و دیجیتال که به منابع دقیق احتیاج دارند

 • محدود کننده های جریان دقیق

لیست محصولات استابلایزر اینورتر گروپ

 

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

طراحی و پیاده سازی M.A