همه ما میدانیم باتری چیست و چه کاربردهایی دارد؛ از ساعت دیواری گرفته تا لوازم الکترونیکی و اسباببازی کودکان، همگی با باتری کار میکنند. درواقع باتری وسیلهای کوچک برای تولید و ذخیره نیروی الکتریسیته و درنهایت به گردش درآوردن آن در یک مدار است. ما از باتری استفادههای زیادی میکنیم و همین گستردگی و سهولت استفاده از باتری به حدی است که ارزش بازار جهانی آن به 44 میلیارد دلار میرسد. اما تا به حال از خودتان پرسیدهاید که این حجم از باتری که سالیانه در جهان مصرف میشود، درنهایت به کجا میرود؟ آیا جایگزینی وجود دارد؟
برای پاسخ به این سوال بیایید نگاهی به ساختار باتری بیندازیم.
باتریهای یکبار مصرف، باتوجه به نوعشان، از مواد مختلفی ساخته میشوند؛ اما طرز کار همه آنها تقریبا یکسان است. میدانید که همه مواد دارای انرژی هستند و این انرژی از ذرات بسیار کوچکی به نام اتم که در مدارهای خود میچرخند، سرچشمه میگیرد. باتریها برای استفاده از این انرژی به وجود آمدهاند. در این وسیله یک سر مثبت و یک سر منفی، باعث به گردش درآمدن اتمها و ایجاد جریان الکتریسیته میشوند. این جریان درون باتری باقی میماند تا وقتی که به یک مصرفکننده متصل شود.
باتریها به طور کلی در دو دسته اولیه و ثانویه تولید میشوند؛ باتریهای اولیه همان باتزیهای یکبار مصرف هستند که همه ما با آنها آشنا هستیم. اما باتریهای ثانویه، باتریهای شارژی هستند که میتوان بارها و بارها از آنها استفاده کرد. این باتریها با استفاده از شارژر، مجددا شارژ و قابل استفاده میشوند.
باتریهای یکبار مصرف از مواد روی، کربن، سولفید لیتیم، آهن و دیاکسید لیتیم ساخته میشوند. این مواد درنهایت وارد چرخه محیطزیست شده و به پسماندهای الکترونیکی تبدیل میشوند و صدمات زیادی به آن وارد میکنند. البته خوب است بدانید که آمار بالای 90 درصد از باتریها بازیافت میشوند؛ شاید با شنیدن این آمار، نفس راحتی بکشید؛ اما حقیقت چیز دیگری است. فرایند بازیافت به خودی خود سبب آلودگی و هزینه بسیاری است.
با این اوصاف استفاده از باتریهای قابل شارژ منطقی به نظر میرسد؛ اما بحثهای زیادی پیرامون این موضوع وجود دارد. اینکه آنها قابل بازیافت و یا بیضرر برای محیطزیست هستند، هنوز مورد شک و گمان است؛ اما واضح است که در صورت استفاده از باتریهای قابل شارژ، تعداد باتری کمتری برای بازیافت خواهیم داشت. چه بسا در آینده، هیچ باتری از کار افتادهای برای بازیافت نخواهیم داشت؛ به این جهت که تکنولوژی در تلاش برای ساخت باتریهایی هستند که هیچگاه خراب و از رده خارج نمیشوند.
تنها چیزی که میتوان به آن مطمئن بود این است که تکنولوژی همیشه راه خودش را پیدا میکند و ما نیز باید با آن همراه باشیم.
از این روی، انتخاب یک شارژر باتری که باتریهای ما را شارژ کند، ارجحیت دارد.
شارژر باتری یک وسیله کوچک است که میتواند باتریها را شارژ و مجدد قابل استفاده کند. این وسیله باعث میشود جریان الکتریکی بار دیگر در باتری به حرکت درآید. اینگونه ما میتوانیم باتریهای خود را بارها استفاده و آلودگی کمتری راهی محیطزیست کنیم. همچنین در هزینهها نیز صرفهجویی میشود. شارژر باتری انواع مختلفی دارد و آنها را از لحاظ سرعت شارژ، مواد استفاده شده و میزان هوشمندی، دستهبندی میکنند. مبحث شارژر باتری بسیار گستره است و در این مطلب به شارژر اتوماتیک میپردازیم؛ پیشنهاد میکنیم برای خواندن مطالب جامعتر به مقاله انواع شارژر باتری سری بزنید.
این نوع شارژر از دیگر انواع شارژر هوشمندتر است و به همین دلیل اتوماتیک نام گرفته است. برای توضیح برتری این شارژر نیاز است چند نکته درباره طول عمر باتریها را بیان کنیم. با ما همراه باشید.
• اولین نکته درباره باتریهای قابل شارژ این است که باید توجه داشته باشید که حداکثر استفاده را آنها بکنید. به این منظور از کارهایی که طول عمر آنها را کاهش میدهند پرهیز کنید. یکی از آنها شارژ کردن بیش از حد آنها است. هر باتری ظرفیت مشخصی دارد که اگر بیشتر از آن به برق وصل باشد، صدمه میبیند.
• دومین مسئله این است که حتی اگر باتری کمی شارژ داشته باشد، نباید آن را به شارژر وصل کنید.
• باید با ولتاژ مناسب و یکسان شارژ شوند.
• نباید داغ شوند.
شارژر باتری اتوماتیک، قادر است ظرفیت باتری را اندازهگیری کرده و به اندازه کافی به آن برق برساند. همچنین هنگامی که باتری به طور کامل شارژ شد، جریان برق را قطع کرده و از خراب شدن آن جلوگیری میکند. این باتریها معمولا دارای یک نمایشگر هستند که اطلاعات کاملی از وضعیت باتری به شما میدهد.
یکی از مزایای شارژرهای باتری اتوماتیک، وجود یک فن خنککننده در آنها است. باتریها هنگام شارژ شدن، به دلیل تبادل انرژی و به وجود آمدن اصطکاک، گرم میشوند که این گرما باعث از بین رفتن مواد سازنده باتری و کمتر شدن تعداد چرخه شارژ آن میشود. وجود این فن خنککننده به افزایش طول عمر باتریها کمک میکند. شارژر باتری اتوماتیک ممکن است نسبت به نوع ساده، کمی گرانتر باشد؛ اما به نظر میرسد سرمایهگذاری خوبی باشد.
شارژر باتری اتوماتیک را میتوانید با آمپرها و ولتاژهای مختلف شرکت فراتاب تهیه کنید. فراتاب یک شرکت ایرانی است که انواع باتری و شارژرهای مختلف را با بهترین کیفیت تولید میکند. شرکت فراتاب به صورت تخصصی به تولید و بهبود این محصولات تمرکز کرده است و شارژر باتری اتوماتیک را با آمپرهای 5، 10، 15، 20، 30، 40، 50 و 60 ارائه میدهد. همچنین این باتریها با ولتاژهای 12، 24 و 48 موجود هستند و میتوانید با مشاورین ما تماس گرفته و آنلاین سفارش دهید.
اینورترها که وظیفه تبدیل جریان مستقیم به جریان متناوب را دارند در دو نوع متصل به شبکه و مستقل از شبکه می باشند که هر یک کاربردهای مختلفی دارند. اینورترها از لحاظ موج خروجی به صورت تمام سینوسی و شبه سینوسی هستند که از اینورترهای تمام سینوسی برای تجهیزات حساس و تجهیزات موتوری استفاده می شود که دارای قیمت بالایی نیز هستند. اینورترهای شبه سینوسی خروجی شان شبیه به موج سینوسی می باشد و از آن ها بیشتر برای مصارفی همچون روشنایی، موبایل و ... استفاده می شود. همان طور که می دانید اینورترهای سینوسی با توجه به کاربردهای فراوانی که دارند در توان ها و وات های مختلفی تولید می شوند که ما در این بخش قصد داریم اینورتر سینوسی 3000 وات 12 ولت را شرح دهیم که البته برندهای مختلفی اینورتر سینوسی با این توان و وات تولید می کنند که ما قصد داریم برخی از این برندها را نام ببریم و ویژگی ها و کاربرد آن ها را به وضوح شرح دهیم.
این مدل از اینورترهای سینوسی دارای مزایای زیر می باشد:
-دارای موج سینوسی خالص
-کیفیت ساخت این نوع اینورترها بسیار مناسب می باشد
-دارای بدنه آلومینیومی
-دارای توان واقعی 3000 وات به صورت پیوسته
-دارای توان لحظه ای 6000 وات
-دارای THD کمتر از 3 درصد
-قابلیت کنترل اتوماتیک دمای دستگاه
-دارای ولتاژ ورودی 12 ولت DC
-دارای ولتاژ خروجی 220 ولت AC
-دارای شکل موج کاملاً سینوسی
-جنس بدنه آلومینیوم
-دارای توان پیوسته 3000 وات واقعی
-دارای توان راه انداز 9000 وات واقعی
-از این نوع اینورترها جهت راه اندازی یخچال، کولر گازی، کولر آبی، بخاری برقی و ... استفاده می شود.
-دارای توان لحظه ای 6000 وات واقعی
-دارای ولتاژ ورودی 12 ولت
-دارای ولتاژ خروجی 220 ولت
-دارای توان دستگاه 3000 ولت واقعی
-دارای سیستم خنک سازی به همراه فن اتوماتیک
-دارای راه انداز نرم
-این نوع اینورتر در هنگام پایین بودن ولتاژ، هشدار می دهند و بعد برای جلوگیری از هر گونه آسیب دیدگی، دستگاه را خاموش می کنند
-دارای خروجی USB
-مجهز به حفاظت اضافه دما
-مجهز به حفاظت اضافه بار
-مجهز به حفاظت ولتاژ بالا
-مجهز به حفاظت اتصال کوتاه
-در این نوع اینورتر ها در صورتی که خطایی وجود داشته باشد بعد از رفع خطا ریست خودکار انجام می شود
-قابلیت حفاظت زمین
-این نوع اینورترها اختلالات هارمونیکی بسیاری پایینی دارند حتی زیر 3 درصد
-دارای حفاظت اتصال اشتباه قطب ها
-دارای شکل موج کاملاً سینوسی
-دارای ورودی و خروجی کاملاً ایزوله
-این نوع اینورترها نصب و راه اندازی آسانی دارند
-در این نوع اینورترها می توان با استفاده از DIP SWITCH فرکانس خروجی را تنظیم کرد
-در این نوع اینورترها می توان با استفاده از DIP SWITCH ولتاژ خروجی را نیز تنظیم کرد
-این نوع اینورترها مجهز به استانداردهای E۱۳/UL/CE/FCC می باشند
-دارای سه رنگ چراغ های LED می باشند که جهت نمایش وضعیت کارکرد دستگاه مورد استفاده قرار می گیرند
-قابلیت محافظت در برابر اتصال کوتاه، اتصال معکوس باربیش از حد
-دما و بار توسط فن خنک کننده کنترل
-نوع سوکت خروجی این نوع اینورترها Germany Socket می باشد
-ولتاژ ورودی این نوع دستگاه ۱۲/۲۴/۴۸ می باشد
-دارای توان لحظه ای 6000 وات
-دارای ولتاژ خروجی ۱۰۰/۱۱۰/۱۱۵/۱۲۰/۲۰۰/۲۲۰/۲۳۰/۲۴۰
-دارای توان 3000 وات واقعی
علاوه بر این مواردی که از اینورتر سینوسی 3000 وات 12 ولت نام بردیم موارد دیگری نیز وجود دارد که شرح تمامی آن ها از حوصله این مقاله خارج می باشد. اگر می خواهید تمام اینورترهایی که دارای توان 3000 وات 12 ولت هستند را بشناسید می توانید به صفحه محصولات مجموعه اینورگروپ مراجعه کنید و یا با شماره 02133999115 تماس بگیرید تا کاتولوگ تمام محصولات را در اختیار شما قرار دهند.
مشاهده لیست قیمت و مشخصات اینورترهای مختلف مجموعه اینورتر گروپ
یکی از تجهیزات مهم سیستم های خورشیدی، پنل خورشیدی است که از ترکیبات نیمه هادی ساخته شده است و وظیفه آن این است که انرژی نورانی خورشیدی را به انرژی الکتریکی تبدیل کند پس لازمه ساخت نیروگاه های خورشیدی، وجود پنل خورشیدی می باشد. پنل های خورشیدی در دونوع پلی کریستال و مونوکریستال هستند که در توان های مختلفی تولید می شوند و با توجه به انواع و توان هایی که دارند قیمت پنل ها متغیر می باشد. حال ما دراین مقاله قصد داریم عوامل تاثیرگذار در توان پنل های خورشیدی، قیمت پنل خورشیدی 100000 وات و ... مورد بررسی قرار دهیم پس با ما همراه باشید.
با توجه به اینکه انرژی خورشیدی، انرژی طبیعی و تجدیدپذیر می باشد امکان دارد برخی از عوامل طبیعت در توان پنل های خورشیدی که نور خورشید را جذب می کنند تاثیر بگذارند که برخی از این عوامل به شرح زیر می باشد:
1-گرد و غبار: وجود گرد و غبار، برف، آلودگی هوا و ... از عوامل طبیعت هستند و با توجه به اینکه نورخورشید توانایی عبور از این موارد را ندارد سبب می شود توان تولیدی پنل کاهش یابد در نتیجه راندمان سیستم کاهش می یابد.
2-زاویه نصب پنل: یکی از مهم ترین عوامل تاثیرگذار در توان خروجی پنل های خورشیدی، زاویه نصب پنل می باشد پس پنل باید در زاویه متناسب و درست نصب شود تا در توان خروجی پنل تاثیر بدی نگذارد.
3-سایه: یکی از مهم ترین مسائلی که در نصب پنل خورشیدی باید به آن دقت داشت این است که مکان انتخابی برای نصب به گونه ای باشد که حداقل سایه را داشته باشد مثلاً نباید پنل لابه لای اجسام، درختان و ... باشد که مانع رسیدن سایه به آن شود. به همین دلیل نیاز است که قبل از راه اندازی و نصب پنل از متخصصین این حوزه مشاوره بگیرید شما برای مشاوره می توانید همین الان با شماره 02133999115 تماس بگیرید.
4-ارتفاع نصب پنل: ارتفاع از مهم ترین عوامل تاثیرگذار در توان پنل خورشیدی می باشد درحقیقت هرچه ارتفاع پنل ها بیشتر باشد، ضخامت جو کمتر می شود که در اینصورت میزان جذب نور توسط سلول ها راحت تر و بهتر خواهد بود.
5-استراکچر: استراکچر و یا همان ساختار سیستم از دیگر عوامل تاثیرگذار می باشد. اگر ساختار سیستم استاندارد و اصولی نباشد بعد از مدت ها تغییر جهت می دهد و همین امر سبب کاهش راندمان پنل خورشیدی می شود.
6-میزان تابش: تغییرات میزان تابش از عواملی می باشد که به صورت مستقیم بر روی توان و جریان پنل خورشیدی تاثیر می گذارد. درحقیقت با افزایش شدت تابش انرژی تولید پنل افزایش می یابد.
7-خطای سازنده: از عوامل دیگری که در توان و عملکرد پنل خورشیدی تاثیرگذار است ساختار پنل می باشد مثلا امکان دارد به دلیل خطای انسانی در کارخانه، پنل مشکل ساختاری داشته باشد ( بهتر است برای خرید پنل خورشیدی به شرکت های معتبر و با تجربه مراجعه کنید تا دچار این مشکلات نشوید ).
8-تاثیر دما بر عملکرد پنل: میزان ولتاژ و جریان خروجی پنل خورشیدی وابسته به دما نیز هست. ولتاژ و توان خروجی سلولهای خورشیدی کریستالی با افزایش دما کاهش می یابد. ضریب دما برای سلولهای خورشیدی بیان کننده میزان تاثیر دما بر ولتاژ، جریان و توان خروجی میباشد. در اکثر سلولهای خورشیدی ضریب دما برای ولتاژ و توان منفی و برای جریان مثبت است. تاثیر دما بر جریان خروجی به قدری کم میباشد که میتوان این تغییر جریان را نادیده گرفت. در کل میتوان گفت که دمای بالا عمر و راندمان پنل را کاهش میدهد.
همان طور که در بالا ذکر کردیم قیمت پنل خورشیدی با توجه به نوع و توان آن متفاوت می باشد. بسیاری از افراد از ما قیمت پنل خورشیدی 100000 وات را سوال می کنند ( این پنل یکی از پرکاربردترین پنل ها می باشد که بسیاری از افراد در نیروگاه های خود از آن استفاده می کنند ) اگر می خواهید لیست دقیق و کاملی از قیمت ها داشته باشید با یکی از شماره های 02133999115، 02133999719 و یا 02133113566 تماس بگیرید. متخصصان ما علاوه بر ارائه قیمت، مشاوره لازم جهت انتخاب، خرید پنل خورشیدی، نحوه راه اندازی نیروگاه خورشیدی و ... را در اختیار شما قرار می دهند.
همان طور که می دانید اینورتر و یا مبدل وسیله ای است که جریان مستقیم را به جریان متناوب تبدیل می کند. اینورترها یکی از مهم ترین تجهیزاتی می باشند که می توان از آن ها در سیستم های خورشیدی، در منبع تغذیه انواع کامپیوترها، در وسیله های حمل و نقل، در لوازم خانگی و ... استفاده کرد. اینورترها برندهای متنوعی دارند که هر برند ویژگی های خاص و منحصر به فردی دارد ولی جدا از برند، اینورترها در حالت کلی به سه دسته تقسیم می شوند که به شرح زیر می باشد:
1-اینورترهای مرکزی: این نوع اینورترها از لحاظ ظرفیت جزء بزرگترین اینورترها می باشند که از این نوع اینورترها بیشتر برای سیستم های مقیاس مطلوب همچون مزارع خورشیدی استفاده می شود.
2-اینورترهای رشته ای: از این نوع اینورترها برای سیستم های مسکونی و تجاری استفاده می شود که خود این اینورترها در سه حالت روی شبکه، خارج از شبکه و ترکیبی می باشند.
3-میکرومبدل ها: این نوع اینورترها جدیدترین و جوان ترین نوع اینورترها هستند که نسبت به انواع دیگر کوچک تر هستند و می توان از آن ها در سیستم های PV خورشیدی مسکونی استفاده کرد که البته با پیشرفت تکنولوژی، این نوع اینورترها در زمینه های صنعتی و تجاری نیز قابل استفاده خواهند بود.
همان طور که در بالا ذکر کردیم اینورترها دارای برندهای متنوعی هستند که یکی از این برندها، برند کارسپا می باشد که بسیار محبوب و کاربردی است. حال ما در ادامه قصد داریم اینورتر کارسپا را به طور دقیق مورد بررسی قرار دهیم و یکی از شرکت هایی که دارای نمایندگی اینورتر سینوسی کارسپا هست را به شما معرفی کنیم پس با ما همراه باشید.
کارسپا یک برند چینی می باشد که در سال 2005 در ونژو که جزء بهترین و بزرگترین پایگاه تولید تجهیزات الکتریکی ولتاژ پایین است تاسیس شد. این شرکت از سال 2005 به قدری در زمینه تجهیزات و سیستم نوری پیشرفت کرده که هم اکنون به بیش از 78 کشور محصولات خود را صادر می کند. یکی از تجهیزات این نوع شرکت، اینورتر سینوسی کارسپا می باشد که این نوع اینورتر در سری های مختلفی تولید می شود که به شرح زیر است:
1-اینورترهای سینوسی سری P کارسپا: خروجی این نوع اینورترها، سینوسی خالص می باشد. استفاده از این نوع اینورترها برای کاربران بسیار راحت و ساده می باشد و هم چنین دارای راندمان بالایی است. ساختار این نوع اینورترها به این شکل است که در آن فن خنک کننده ای وجود دارد که از افزایش دمای آن جلوگیری می کند و همین امر سبب افزایش راندمان دستگاه می شود. بهتر است بدانید که این اینورتر سینوسی ولتاژهای 12، 24 و 48 ولت را در ورودی دریافت کرده و به 220 الی 240 ولت AC در خروجی تبدیل می کند. این سری از اینورترهای کارسپا، کیفیت موج خروجی بسیار بالایی دارند که برای بارهایی که حساس هستند و مصرفکنندگان معمول برق AC بسیار مناسب می باشند.
2-اینورترهای سری SKD کارسپا: از ویژگی های منحصر به فردی که این نوع اینورترها دارند 3 برابر بودن توان راه اندازی، جریان و یا لحظه ای دستگاه نسبت به مقدار نامی می باشد. این نوع اینورتر نیز از نوع تمام سینوسی است که موج خروجی با کیفیت بالا دارد به گونه ای که موج خروجی ای با کیفیت موج برق شبکه تحویل می دهد.
3-اینورترهای سری CPS کارسپا: این نوع از اینورترها دوبرابر جریان و توان لحظه ای را نسبت به مقدار نامی دارند. این نوع اینورترها به عنوان یک شارژر برای باطری ها نیز استفاده می شوند. در حقیقت می توان از این نوع باتری ها به عنوان پشتیبان نیز استفاده کرد. یکی از ویژگی های خاصی که این نوع اینورتر نسبت به سایرین داد این است که این نوع اینورتر توانایی جابه جایی (سوئیچ) بین اینورتر و شارژر را در کمتر از 8 میلی ثانیه دارد. درواقع زمانی که برق شبکه وصل است این اینورتر باتری را شارژ می نماید و در زمان قطع برق شبکه، از برق سراسری بر روی برق باطری بدون آنکه قطعی برق قابل لمس باشد سوئیچ می کند.
نکته: اینورترهای سینوسی کامل از بهترین اینورترهایی می باشند که می توان از آن ها جهت راه اندازی تجهیزات موتوری همچون یخچال، پمپ، کولر، دریل، سنگ فرز و ... استفاده کرد برای اطلاع از قیمت اینورترهای سینوسی می توانید با شماره 02133999115 تماس بگیرید.
یکی ازبهترین و مناسب ترین شرکت هایی که دارای نمایندگی اینورتر سینوسی کارسپا هست شرکت اینورتر گروپ می باشد در حقیقت این مجموعه دارای نمایندگی انحصاری شرکت کارسپا در زمینه خرید، فروش، پخش تجهیزات اینورتر، مشاوره و ... می باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر با مجموعه تماس بگیرید.
چندین دهه هست که دانشمندان و کارشناسان محیط زیست نگرانی در رابطه با طبیعت و آسیب هایی که لازمه های زندگی روزانه بشر به طبیعت می رساند دارند. درحقیقت انرژی برق، استفاده از اقلام طبیعت برای ساخت وسیله و ... سبب آلودگی وآسیب رساندن به طبیعت می شود. ترس از این مسائل سبب شد دانشمندان و کارشناسان محیط زیست تحقیقاتی در رابطه با انرژی های تجدیدپذیر همچون نور خورشید انجام دهند که امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی از این انرژی های تجدید پذیر علاوه بر مصارف صنعتی و خانگی جهت سرمایه گذاری و منبع درآمد نیز استفاده می کنند. به همین دلیل است که شرکت نصب پنل خورشیدی متعددی در حال فعالیت هستند. با توجه به اینکه بسیاری از افراد از ما سوال هایی با مضمون کدام شرکت برای نصب پنل خورشیدی مناسب است؟ ، کدام شرکت بهترین خدمات خورشیدی را ارائه می دهد؟ ، بهترین شرکت برای خرید محصولات خورشیدی کدام است؟ و ... می پرسند به همین دلیل در این مقاله قصد داریم به این سوالات به طور واضح پاسخ دهیم پس با ما همراه باشید تا بتوانید بهترین شرکت برای نصب پنل خورشیدی و خرید پنل خورشیدی را انتخاب کنید.
قبل از اینکه بخواهیم بهترین شرکت ها برای نصب پنل خورشیدی را معرفی کنیم قصد داریم یک سری ویژگی هایی که هر شرکت معتبر باید داشته باشد را نام ببریم. در حقیقت شما با مطالعه این ویژگی ها به راحتی می توانید شرکت مناسب را خودتان انتخاب کنید برخی از این ویژگی ها به شرح زیر می باشد:
-یک شرکت معتبر باید دارای پرسنل و نیروهای متعهد و متخصصی باشد زیرا نصب پنل خورشیدی، بسیار کار حساسی است و شرکتی که این خدمات را ارائه می دهد باید دارای نیروی متخصص در این زمینه باشد.
-با توجه به اینکه استفاده از انرژی های تجدید پذیر در تمامی کشورها مطرح می باشد هر شرکتی که این خدمات را ارائه می دهد باید با سازندگان مطرح دنیا در این زمینه، ارتباط موثری داشته باشد زیرا همان طور که می دانید این علم در بین دانشمندان کشورهای توسعه یافته بسیار پیشرفته است و حتما باید از دانش و علم آن ها کمک گرفت.
-بسیاری از افراد قبل از اینکه به نصب پنل خورشیدی اقدام کنند نیاز به مشاوره دارند و بهترین مجموعه، مجموعه ای است که مشاوره ی به روز و کاربردی به مشتریان خود ارائه دهد.
-شرکت ارائه دهنده خدمات خورشیدی بهتر است با مراکز علمی و دانشگاهی در ارتباط باشد.
-یک مجموعه استاندارد باید قابلیت پیگیری مراحل اداری و ثبت نام ها و دریافت مجوزها وطراحی، تامین تجهیزات، و نصب نیروگاه های خورشیدی کوچک تا سقف ظرفیت انشعاب و ... را داشته باشد.
-یک مجموعه استاندارد باید قابلیت پیگیری مراحل اداری و ثبت نام و دریافت مجوز PPA، طراحی، تامین تجهیزات و نصب نیروگاه های بزرگ و مزرعه های خورشیدی و ... را داشته باشد.
-مجموعه استاندارد باید از لحاظ نصب و اجرا بسیار دقیق باشد که این امر با وجود نیروهای متخصص و حرفه ای میسر می شود.
-در یک مجموعه استاندارد، نیروها باید نظارت مستمر و دقیقی بر دستورالعمل های کنترل کیفی داشته باشند.
شماره تماس ما : 02133999115
با توجه به ویژگی هایی که در بالا ذکر کردیم شما با درنظر گرفتن ویژگی ها به راحتی می توانید شرکت خوب را از بد تشخیص دهید ولی ما قصد داریم به شما یکی از بهترین و استاندارترین شرکت ها برای خدمات خورشیدی را معرفی کنیم. این شرکت با توجه به رضایت مشتریان و ارائه خدمات مناسب و دقیق، به عنوان یکی از بهترین شرکت ها نام برده می شود. نام این مجموعه اینورتر گروپ می باشد که برخی از ازخدماتی که ارائه می دهد به شرح زیر است:
-تامین و نصب پنل خورشیدی با برترین برندهای دنیا
-ارائه راه حل های مختلف برای محاسبه ی سیستم های خورشیدی
-راه اندازی نیروگاه های خورشیدی با مناسب ترین قیمت ممکن
-راه اندازی پمپ خورشیدی
-تامین و نصب پکیج های خورشیدی خانگی
-ارائه پکیج های قابل حمل خورشیدی با توان های مختلف
-ارائه دهنده و نصب کانورترهای مختلف
-ارائه و نصب چراغ های رانندگی خورشیدی
-و ...
با توجه به خدمات ارائه دهنده این شرکت و هم چنین پیشینه آن، می توان گفت که این شرکت جزئی از بهترین ها در زمینه سیستم های خورشیدی می باشد. اگر بخواهیم پیشینه این شرکت را بیان کنیم باید بگوییم که این شرکت در سال 1388 توسط جناب آقای یوسف هرمان مقدم تاسیس شد. این شرکت امروزه به عنوان یکی از بهترین ها در زمینه واردات لوازم صنعتی و خورشیدی، راه اندازی و نصب پنل خورشیدی، نیروگاه خورشیدی و ... فعالیت می کند و با توجه به موفقیت هایی که از گذشته تا به امروز داشته همواره در نمایشگاه های مختلف حضور مثبتی دارد و علاوه بر این با کشورهایی همچون ترکیه، آلمان، ژاپن، ایتالیا، فرانسه، انگلیس و ... همکاری گسترده ای دارد.
امروزه یکی از روش های سرمایه گذاری، تاسیس و نصب نیروگاه خورشیدی می باشد. بسیاری از افراد از طریق نیروگاه های خورشیدی سود سالانه کسب می کنند و با توجه به اینکه اداره برق مجوز ساخت این نیروگاه ها را صادر کرده است بسیاری از افراد از این طریق سرمایه گذاری می کنند.
برای تاسیس و نصب نیروگاه خورشیدی یک سری مراحل وجود دارد که باید آن ها را طی کرد. در ابتدا باید درخواستی به اداره برق ارسال کنید و فرم های مربوطه را پرکنید. بعد از ارسال فرم، اداره برق کارشناسانی را به محیطی که قرار است در آن نیروگاه نصب کنید ارسال می کنند و این نیروها تمامی جوانب محیط را بررسی می کنند و در صورت مناسب بودن محیط، ساخت نیروگاه را تایید می کنند و طی زمان مشخصی باید ساخت نیروگاه به اتمام برسد و در طی عملیات باید مرتب به اداره برق گزارش تهیه کرد.
درنظر داشته باشید افرادی که نیروگاه خورشیدی نصب می کنند باید به موارد زیر اشراف داشته باشند:
- باید بدانند که باتری ها را در چه زمانی و چگونه به صورت موازی و یا سری وصل کنند.
- اشراف کامل به درجه بندی وارون گر USP
- جریان شارژ برای باتری ها
- تعداد ساعات پشتیبانی برای باتری ها
- تعداد باتری های لازم برای پشتیبانی
- زمان موردنیاز برای شارژ باتری ها
- تعداد پنل های خورشیدی که برای ساخت نیروگاه لازم می باشد.
- درجه بندی کنترلر شارژ
- اتصال سری و یا موازی پنل های خورشیدی
نیروگاه های خورشیدی دارای دوره مراقبتی بسیار آسان و راحت می باشند. با توجه به اینکه در این نیروگاه ها هیچ عضو مکانیکی وجود ندارد بنابراین هزینه نگهداری آن تقریباً صفر می باشد تنها نکته ی مهمی که در نگهداری این نوع نیروگاه ها وجود دارد این است که هر 3 سال باید این پنل ها شست وشو داده شوند تا به کارایی آن ها لطمه وارد نشود. لازم به ذکر است که عمر مفید این پنل ها 20 سال است و هرسال تنها نیم درصد افت کارایی دارد.
-هزینه سرویس و نگهداری نیروگاه های خورشیدی کم می باشد یعنی تقریباً در حد صفر می باشد.
-هر هزینه ای که برای نصب نیروگاه خورشیدی می کنید بی جواب نمی ماند در بدترین حالت گفته می شود در عرض 5 سال به اندازه کل سرمایه اصلی سوددهی دارد.
-عقد قرارداد فروش تضمینی برق در مدت 20 سال
-استفاده از نیروگاه های خورشیدی سبب حفظ محیط زیست و هم چنین کاهش مصرف سوخت های فسیلی و کاهش فعالیت های نیروگاه های برق می شود.
-زاویه نصب تمامی پنل ها باید یکسان باشد.
-دقت داشته باشید که ولتاژ رشته پنل ها نباید از حد مشخص تجاوز کند حتی در سردترین روزهای سال.
-تمامی پنل های فتوولتائیک استفاده شده در نیروگاه خورشیدی باید از یک نوع باشند.
-در گرم ترین روزهای سال که دمای محیط بسیار افزایش می یابد نباید ولتاژ رشته پنل ها از حد آستانه پایین کمتر باشد.
-در نصب حتماً باید حد آستانه ولتاژ و جریان ورودی اینورتر در نظر گرفته شود.
-تعداد پنل های سری تمامی رشته ها باید با یکدیگر برابر باشند اما چنانچه اجبارا این امر امکانپذیر نباشد رشتههایی با تعداد پنل برابر در یک ورودی قرار گیرند.
-کابل های مثبت و منفی انتهایی هر رشته باید از طریق کانکتور مناسب اتصال یایند.
-دقت داشته باشید که استفاده از سیم به جای کابل در بخش DC نیروگاه مجاز نیست و اصلاً این کار را انجام ندهید.
-در رشته های سری به دلیل بالا بودن ولتاژ رشته از کابل های DC با ولتاژ تحمل مناسب استفاده کنید.
-در صورتی که یک پنل دچار مشکل شده باشد باعث می شود یک رشته پنل را تحت تاثیر قرار دهد پس دقت داشته باشد که اگر به همچین موردی برخورد کردید در ابتدا مشکل را رفع کنید و بعد ادامه عملیات را انجام دهید.
-از ایجاد سایه جزئی بر روی پنل ها در رشته های سری به شدت جلوگیری نمایید.
توجه: نصب نیروگاه خورشیدی با توجه به اینکه یک مسئله حساس است باید قبل از انجام هرکاری اطلاعات لازم را به دست آورده و بعد با یک مجموعه مورد اعتماد صحبت کنید تا راهنمایی های لازم را در اختیار شما قرار دهند. برای مشاوره با شماره 02133999115 تماس بگیرید.
باتری وسیله ای است که از آن جهت تامین انرژی استفاده می شود. همان طور که می دانید که در گذشته برای تامین انرژی از سوخت و یا بخار استفاده می شد ولی بعدها با پیشرفت علم و تکنولوژی، باتری ها برای تامین انرژی ساخته شدند. باتری ها دارای انواع مختلفی هستند که هر یک ویژگی ها و توان های منحصر به فردی دارند ما در این مقاله قصد داریم در رابطه با باتری خشک که یکی از پرکاربردترین باتری ها می باشد صحبت کنیم پس با ما همراه باشید.
باتری خشک یکی از جدیدترین باتری ها می باشد که راندمان بالایی دارد به همین دلیل در بین افراد به یکی از محبوب ترین باتری ها تبدیل شده است. اگر بخواهیم در رابطه با ساختار باتری خشک توضیحی بدهیم باید بگوییم که باتری خشک نوعی باتری الکتروشیمیایی می باشد که در ساختار آن از موادی همچون پیل جامد استفاده می شود. با توجه به اینکه در ساختار این نوع باتری ها از اسید استفاده می شود ولی هیچ وقت اسید پس نمی دهند زیرا در این نوع باتری ها از صفحات الکترولیت استفاده می شود. لازم به ذکر است که نام های دیگر این باتری، باتری اتمی و یا باتری سیلدی می باشد.
برای خرید باتری خشک و انواع مختلف باتری خورشیدی با شماره 02133999115 تماس بگیرید.
از باتری های خشک در زمینه هایی همچون موارد زیر می توان استفاده کرد:
1-استفاده از باتری خشک در خودروها: همان طور که واقف هستید یکی از بخش های مهم خودرو، باتری می باشد که وظیفه تامین برق موردنیاز ماشین را برعهده دارد. قبلاً در خودروها از باتری های اسیدی استفاده می شد ولی باتری اسیدی مشکلی که داشت این بود که در آن درپوشی وجود داشت که رانندگان می توانستند با باز کردن آن الکترولیت درون باتری را بررسی کنند و یا اینکه سطح آب آن را بررسی می کردند و در صورت کم بودن آب مقطر به آن اضافه می کردند در حقیقت این ها موارد مراقبتی هستند که برای باتری های اسیدی باید انجام داد ولی باتری های خشک نیازی به این نوع مراقبت ها ندارند.
2-استفاده از باتری خشک در دستگاه های هوشمند: از دیگر کاربردهای این نوع باتری ها، استفاده از آن ها در گوشی های هوشمند می باشد. در ساختار اکثر گوشی های هوشمند از این نوع باتری ها استفاده می شود.
3-استفاده از باتری خشک در ساعت ها: در اکثر ساعت های مچی از این نوع باتری ها استفاده می شود که عمر این نوع باتری ها طولانی بوده و تقریباً تا ده سال عمر می کنند.
4-استفاده از باتری خشک در دستگاه یو پی اس: دستگاه های UPS که برای تامین برق اضطراری مورد استفاده قرار می گیرند در ساختار آن ها نیز از باتری خشک استفاده می شود زیرا این نوع تجهیزات نیاز به باتری قوی با شارژدهی مناسب دارد که باتری های خشک از این قابلیت ها برخوردار هستند.
5-استفاده از باتری خشک برای باتری اسباب بازی ها: باتری اسباب بازی ها نیز از نوع باتری خشک است فقط دقت داشته باشید که این نوع باتری ها قابل شارژ نیستند و در صورت اتمام دیگر قابل استفاده نخواهند بود.
6-استفاده از باتری خشک در سیستم های اعلام حریق: از دیگر کاربردهای باتری خشک استفاده از آن در سیستم های اعلام حریق می باشد زیرا این نوع سیستم ها نیاز به باتری هایی دارند که دارای کارایی بالایی باشند و زود به زود خراب نشوند.
اگر می خواهید طول عمر باتری هایتان بیشتر از 5 سال باشد بهتر است نکات زیر را رعایت کنید:
1-در صورتی که برای مدت طولانی نخواهید باتری را استفاده کنید بهتر است گیره های نگهداری آن را باز کنید.
2-مرتب سرباتری، تسمه دینام و ... را چک کنید و هم چنین باتری را تمیز کنید.
3-اگر می خواهید باتری را شارژ مجدد کنید زمانی این کار را انجام دهید که سطح شارژ باتری به زیر 50 درصد رسیده باشد.
4-سطح الکترولیت باتری را در حد مشخصی نگه دارید و از کاهش سطح آن جلوگیری کنید.
5-با توجه به آب و هوای منطقه ای که در آن زندگی می کنید اقداماتی برای نگهداری و مراقبت آن انجام دهید.
با توجه به اینکه شرایط جوی ایران مناسب برای استفاده از سیستم های بادی، خورشیدی و ... می باشد بسیاری از افراد، شرکت ها و سازمان ها اقدام به ساخت نیروگاه های مختلف در محیط های متنوع همچون باغ، خانه و ... می کنند تا انرژی ذخیره کرده را بفروشند. در حقیقت این روش از سرمایه گذاری امروزه یکی از شایع ترین روش هاست که بسیاری از افراد به آن رو آورده اند. حال ما در ادامه قصد داریم در رابطه با کاربرد و مزایای برق خورشیدی، تعرفه برق خورشیدی و ... صحبت کنیم پس با ما همراه باشید.
بسیاری از افراد سوال می پرسند که چرا باید برق خورشیدی بخریم؟ چه کاربردی دارد؟ ما در این بخش قصد داریم برخی از کاربردهای آن را برای شما نام ببریم که به شرح زیر می باشد:
1-استفاده از برق خورشیدی در تهویه خورشیدی: همان طور که می دانید فن های تهویه یکی از تجهیزات پرکاربرد می باشد که از آن جهت خنک نگه داشتن کارخانه ها، لانه سگ، گاراژ، تهویه فضا و ... استفاده می شود. در فن های تهویه سنتی از جریان برق استفاده می شد که هزینه استفاده از برق را بسیار افزایش می داد ( لازم به ذکر هست که همچنان در بسیاری از کارخانه ها، گاراژها و ... از فن های با جریان برق استفاده می کنند ) ولی امروزه در فن های تهویه از انرژی خورشیدی استفاده می شود که این فن ها دارای پنل کوچیکی است که این پنل نیز دارای سلول های فوتوالکتریکی است و در این صورت موتور فن بدون نیاز به برق خانگی کار می کند. در حقیقت استفاده از این نوع فن ها سبب کاهش قیمت ها می شود.
2-استفاده از برق خورشیدی در گرمایش آب خورشیدی: از برق خورشیدی می توان برای گرم کردن آب استخرها و یا آب داخل خانه استفاده کرد.
3-استفاده از برق خورشیدی برای آب گرم کن های خورشیدی: از دیگر کاربردهای برق خورشیدی، در آب گرم کن ها می باشد که برای آب گرم کن ها دو نوع سیستم خورشیدی وجود دارد. نوع اول سیستم های آب گرم کن خورشیدی اکتیو است که در آن از پمپ های گردش مکانیکی برای انتقال آب و یا سایر مایعات از پنل های جمع کننده گرما در پشت بام به مخزن ذخیره سازی استفاده می شود ولی در نوع دوم آب گرم کن ها به صورت پسیو و یا غیرفعال هستند که پمپ مکانیکی ندارند و از خاصیت طبیعی برای گرم شدن و افزایش دما استفاده می کنند در ضمن بهتر است بدانید که این نوع ارزان تر از نوع اول می باشد و هم چنین دارای کارایی کمتری است.
4-برق خورشیدی: با توجه به اینکه استفاده از انرژی خورشیدی به جای انرژی برق مقرون به صرفه تر می باشد و هم چنین دارای خطرات زیستی کمی است بنابراین سعی بر این است که استفاده از انرژی خورشیدی جایگزین انرژی برق شود. هم چنین استفاده از انرژی خورشیدی همچون انرژی برق دارای سر و صدای زیاد نمی باشد.
5-گرمایش خورشیدی: از دیگر کاربردهای انرژی خورشیدی استفاده از آن برای گرم کردن خانه ها و فضای زندگی و ... می باشد.
6-شارژرهای خورشیدی: با توجه به اینکه امروزه استفاده از گوشی های هوشمند، تبلت و ... بسیار گسترده شده است به همین دلیل شارژرهای خورشیدی می تواند گزینه ی مناسبی برای افراد باشد تا در هر محیطی که می خواهند گوشی های هوشمند خود را شارژ کنند.
7-استفاده از انرژی خورشیدی برای حمل و نقل خورشیدی: امروزه در برخی از وسایل نقلیه از پنل های خورشیدی برای خنک نگه داشتن فضای خودرو و تهویه مطبوع استفاده می شود ولی در برنامه های آینده به احتمال زیاد استفاده از وسیله های نقلیه خورشیدی جایگزین اتوبوس ها، ماشین ها، هواپیماها و ... شود.
8-آشپزی خورشیدی: از انرژی خورشیدی می توان برای تهیه غذا نیزاستفاده کرد مثلاً جنس قابلمه ها به گونه ای باشد که انرژی خورشیدی را دریافت کند.
9-استفاده از انرژی خورشیدی در صنعت کشاورزی: استفاده از انرژی خورشیدی در بهینه سازی پرورش گیاهان تاثیر بسیار زیادی دارد ولی با توجه به اینکه در برخی مواقع نمی توان از نور خورشید برای تولید انرژی بهره برد کشاورزان در طول فصول یخبندان سال از دیوارهای میوه ای برای به حداکثر رساندن جمع آوری انرژی خورشیدی استفاده می کنند که این دیوارها همچون توده های حرارتی عمل می کنند و گیاهان را گرم نگه می دارند که همین امر سبب رشد گیاهان می شود.
10-استفاده از انرژی خورشیدی در صنعت معماری: از گذشته تاکنون نور اهمیت بسیار زیادی در معماری و ساخت و ساز دارد به همین دلیل است که در گذشته معماران خانه ها را به سمت جنوب می ساختند تا نور و گرمای کافی به داخل خانه ها برسد. امروزه برای این امر از انرژی خورشیدی استفاده می شود که این انرژی خورشیدی می تواند به صورت پسیو و یا اکتیو باشد.
همان طور که ذکر کردیم بسیاری از افراد برای سرمایه گذاری و سوددهی، نیروگاه های خورشیدی احداث می کنند به همین دلیل سالانه تعرفه ای برای فروش برق خورشیدی اعلام می شود مثلاً اوایل سال 1400 سندیکای برق ایران نامه ای به وزارت نیرو جهت بروزرسانی و افزایش تعرفه برق خورشیدی ارسال کرد برای اطلاع از این تعرفه ها با شماره 02133999115 تماس بگیرید.
ساخت نیروگاه خورشیدی امروزه یکی از پربحث ترین مسائل در بین افراد می باشد. با توجه به اینکه اداره برق از سال 1394 مجوز ساخت نیروگاه خورشیدی را برای تمامی افراد صادر کرد بسیاری اقدام به ساخت این نیروگاه ها کردند. در حقیقت ساخت این نیروگاه ها فرصتی برای سرمایه گذاری افراد بود و هر شخصی که اقدام به ساخت نیروگاه های خورشیدی کرد با توجه به هزینه هایی که برای ساخت استفاده کرده بود، تا میزانی سالانه برای آن ها سوددهی داشت و همین موضوع سبب شده است که بسیاری از افراد به ساخت این نوع نیروگاه ها روی آورند ولی ساخت این نوع نیروگاه ها نیاز به شرایط و قوانین خاصی دارد که در ادامه قصد داریم هم شرایط و قوانین و هم هزینه ساخت نیروگاه خورشیدی را شرح دهیم با ما همراه باشید.
نیروگاه های خورشیدی را می توان در محیط های مختلف با اندازه ها و قدرت های متفاوت ساخت ما در این بخش قصد داریم مراحل درخواست و ساخت نیروگاه خورشیدی خانگی را شرح دهیم که به شرح زیر می باشد:
1-درخواست: برای ساخت نیروگاه خورشیدی خانگی باید درخواستی را به اداره برق ارسال کنید که برای این درخواست باید مدارک و مستندات ملک خود را به همراه شماره اشتراک قبض برق به اداره ارسال کنید. این درخواست را می توانید به صورت حضوری و یا اینترنتی انجام دهید که در هر دوحالت فرم هایی برای تکمیل اطلاعات به شما داده می شود.
2-بازدید محیط توسط کارشناسان اداره برق: بعد از ارسال درخواست، تعدادی کارشناس از اداره برق به محلی که شما قصد دارید نیروگاه را در آن تاسیس کنید فرستاده می شود. این کارشناسان عواملی همچون بررسی های مکانیکی، امکان سنجی فنی، بررسی فنی و ... را بازدید و مورد بررسی قرار می دهند.
3-انعقاد قرارداد خرید تضمینی: بعد از اینکه تمامی موارد توسط کارشناسان اداره برق بررسی و موردتایید قرار گرفت، قرارداد خرید تضمینی بین شرکت توزیع و سرمایه گذار منعقد می شود که به این نوع قرارداد، PPA نیز گفته می شود. در رابطه با این قرارداد بهتر است بدانید که قراردادی 20 ساله است که از همان تاریخی که منعقد می شود، سرمایه گذار به مدت 15 ماه فرصت دارد نیروگاه خورشیدی خود را احداث کند و درضمن در طول احداث، باید مرتب برای اداره برق گزارش از مراحل ارسال کند.
4-تایید نهایی و اتصال به شبکه برق: پس از اینکه در زمان تعیین شده، ساخت نیروگاه خورشیدی به اتمام رسید، سرمایه گذار باید مراتب را به صورت کتبی به شرکت توزیع برق اعلام کند و پس از وصول اعلام اتمام پروژه، کارشناسان شرکت توزیع برق جهت بازدید و بررسی شرایط فنی پروژه مراجعه کرده و در صورتیکه نیروگاه منطبق بر استانداردهای ابلاغی اجرا شده باشد نسبت به نصب کنتور اقدام خواهند کرد.
هزینه ساخت نیروگاه خورشیدی با توجه به یک سری موارد می تواند متفاوت باشد مثلاً برخی از موارد به شرح زیر می باشد:
1-ظرفیت نیروگاه: یکی از مهم ترین موارد که در میزان هزینه ساخت نیروگاه ها تاثیر می گذارد ظرفیت نیروگاه می باشد. در حقیقت با افزایش ظرفیت نیروگاه ، هزینه سرمایه گذاری هر واحد توان نیروگاه کاهش می یابد.
2-برند تجهیزات: برند و جنس تجهیزات مورد استفاده در ساخت نیروگاه خورشیدی، در هزینه ها بسیار تاثیرگذار می باشد هر چه برند تجهیزات بهتر و شناخته شده تر باشد قیمت آن نیز بیشتر است.
3-استاندارد ها و الزامات فنی: ساخت نیروگاه خورشیدی باید طبق استانداردها و الزامات تعریف شده شرکت توزیع برق باشد که همین موارد سبب تغییر هزینه های نهایی در احداث نیروگاه می شود ( مثلاً امکان دارد شما قیمتی را برآورد کرده باشید ولی زمانی که شرکت توزیع برق در طول ساخت ، یک سری استانداردها و الزامات را معیار قرار می دهد امکان دارد هزینه های شما نوسان داشته باشد ).
4-وضعیت سازه: در بسیاری از موارد ساخت نیروگاه های خورشیدی بدون نیاز به سازه می باشد و آن را بر روی شیروانی و یا بخش های دیگر احداث می کنند ولی در برخی موارد نیاز به سازه هست که تهیه سازه سبب افزایش هزینه های ساخت می شود.
5-مساحت نیروگاه: مساحت نیروگاه یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار در میزان هزینه ساخت نیروگاه خورشیدی می باشد مثلاً اگر بین اینورتر و نقطه اتصال فاصله زیادی وجود داشته باشد باید از کابل های بیشتری استفاده کرد که همین موضوع سبب افزایش هزینه ساخت نیروگاه می شود.
6-نحوه اتصال به شبکه: مطابق دستورالعملهای ساتبا، اتصال اکثر نیروگاههای خورشیدی متصل به شبکه کمتر از 100 کیلووات به سطح ولتاژ فشارضعیف انجام میشود. نحوه اتصال به شبکه بر حسب شرایط ملک متقاضی و توپولوژی شبکه برق متغیر میباشد. در سادهترین و البته کم هزینهترین حالت، نیروگاه احداثی از طریق یک کابل سرویس برق به شبکه فشار ضعیف هوایی متصل میشود. در دیگر موارد ممکن است اتصال به سمت فشارضعیف پست توزیع یا حتی شبکه برق فشار متوسط انجام شود که در این حالت هزینههای اتصال به شبکه افزایش خواهد یافت.
ظرفیت نیروگاه | هزینه ها (تقریبی) |
5 کیلووات | 100 الی 120 میلیون |
10 کیلووات | 180 الی 220 میلیون |
15کیلووات | 240 الی 270 میلیون |
20 کیلووات | 330 الی 380 میلیون |
50 کیلووات | 700 الی 750 میلیون |
100 کیلووات | 1.3 الی 1.5 میلیارد |
200 کیلووات | 2.5 الی 2.9 میلیارد |
پروژکتور خورشیدی یکی از اجزای مربوط به سیستم های خورشیدی می باشد. قبل از اینکه بخواهیم در رابطه با نحوه کار پروژکتور خورشیدی و کاربرد آن صحبت کنیم، تعریفی از خود پروژکتور را به شما شرح می دهیم.
پروژکتور چیست؟ پروژکتور و یا همان نورافکن وسیله ای است که از آن جهت روشنایی محیط های مختلف همچون باغ، تالار پذیرایی، حیاط منازل، استخرهای شنا، بیلبوردهای تبلیغاتی و ... استفاده می شود با توجه به اینکه استفاده از انرژی برق برای همچین پروژکتورهایی از هزینه بالایی برخوردار است بنابراین طرح استفاده از انرژی خورشیدی برای پروژکتورها مطرح شده است. استفاده از انرژی خورشیدی علاوه بر کاهش هزینه ها، باعث جلوگیری از آسیب دیدن طبیعت می شود.
پروژکتور خورشیدی یکی از اجزای سیستم خورشیدی می باشد که نام دیگر آن چراغ سولار است. این پروژکتور همان طور که از نامش پیداست انرژی خود را از انرژی خورشیدی تعبیه می کند و در آن از کابل و برق کشی استفاده نمی شود البته لازم به ذکر است که در این نوع پروژکتورها کابل کشی انجام می شود منتهی نوع کابل کشی در آن کاملاً ضدآب می باشد. در حقیقت پروژکتورهای خورشیدی دارای پنل خورشیدی جدا و کابل های مخصوص هستند که از آن ها برای اتصال پنل به پروژکتور سولارخورشیدی استفاده می شود. در ضمن بهتر است بدانید با توجه به اینکه در این نوع پروژکتورها از انرژی خورشیدی استفاده می شود بنابراین در هر بخشی چه در داخل محوطه و یا خارج از محوطه می توان از آن استفاده کرد.
پروژکتورهای خورشیدی پس از دریافت انرژی خورشید آن را تبدیل به الکتریسیته می کنند و سپس اکتریسیته موجود را در باطری هایی که در آن وجود دارد ذخیره می کنند ( وجود باتری و ذخیره الکتریستیه سبب می شود که بتوان از پروژکتورها، هم در محیط باز و هم در محیط بسته استفاده کرد ).
در ساختار این نوع پروژکتورها از تجهیزات زیر استفاده می شود:
- پنل خورشیدی
- باطری
- شارژر
- چیپ LED
- سنسور حرکتی
- قاب پروژکتور
- کابل ها و اتصالات مربوطه
- این پروژکتورها دارای قدرت جذب بالایی هستند و نور خورشید را با قدرت زیادی جذب می کنند.
- قدرت نوردهی این پروژکتورها بسیار زیاد است.
- استفاده از پروژکتورهای خورشیدی بسیار به صرفه می باشد و دارای هزینه های معقولی است.
- نصب این نوع تجهیزات بسیار آسان می باشد و در نصب آن نیازی به پریز، سیم کشی و کلید نیست.
- ضد آب می باشد.
- دارای طراحی ساده و زیبا
- جنس بدنه این پروژکتورها از آلومینیوم می باشد به همین دلیل بسیار بادوام است.
- جابه جایی این نوع پروژکتورها بسیار راحت و آسان می باشد.
- دارای ریموت کنترل با برد ۸ تا ۱۰ متر با قابلیت تنظیم مقدار و زمان نوردھی پروژکتور خورشیدی
- این نوع پروژکتورها بسیار امن و بی خطر هستند.
یکی از مهم ترین مسائلی که در خرید پروژکتورهای خورشیدی باید به آن دقت داشت باطری به کار رفته در آن است زیرا میزان استفاده از باطری، رابطه مستقیمی با طول عمر پروژکتور دارد. همان طور که واقف هستید طول عمر تمام باطری ها با مولفه ای به نام سیکل اندازه گیری می شود که هر سیکل برابر است با شارژ و دشارژ شدن باطری به طور کامل. در حقیقت هر چقدر که تعداد سیکل های طول عمر یک باطری بیشتر باشد آن باطری از کیفیت بالایی برخوردار است و خرید آن بسیار مناسب است.
نکته: در نظر داشته باشید که عواملی همچون رطوبت، شرایط جوی و دمای بالا در کارکرد پروژکتورها تاثیر دارد بنابراین توسعه می شود در هنگام خرید پروژکتور حتما از ضدآب و ضدحرارت بودن آن اطمینان حاصل نمایید.
- پروژکتورها را باید در سال، یک و یا دو بار تمیز کرد.
- بر روی پروژکتورها نباید گرد و غبار زیادی بنشیند زیرا گرد و غبار زیاد سبب می شود پروژکتور نتوانند نور خورشید را جذب کنند.
- در صورتی که بر روی صفحه پروژکتور ترک و یا شکستگی دیده شد حتما آن را تعویض کنید.
- باطری پروژکتورها را به طور مرتب چک کنید زیرا باتری ها در بسیاری از پروژکتورها زنگ می زنند و زنگ زدگی باطری باعث می شود چراغ ها به درستی کار نکنند.
- در صورتی که پروژکتورها را در نزدیکی درخت و گل و ... نصب کرده اید حتماً دقت داشته باشید که شاخه ها بر روی آن نیفتند تا راحتر بتواند انرژی خورشیدی را جذب کند.
برای خرید انواع مختلف پروژکتورهای خورشیدی و پنل خورشیدی با مناسب ترین قیمت، با شماره 02133999115 تماس بگیرید.
در زمینه برق و الکترونیک وسیله های مختلفی وجود دارد که برای مصارف مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از این نوع وسیله ها، لاک تراش می باشد. اگر بخواهیم تعریفی از لاک تراش ارائه دهیم باید بگوییم که این وسیله برای برداشتن عایق سیم های برقی مورد استفاده قرار می گیرد که این عمل جهت برقراری تماس انجام می شود در ضمن بهتر است بدانید که در لاک تراش های سیم لاکی برای جدا کردن عایق های پلاستیکی، از کنداکتورهای جداگانه ای استفاده می شود به گونه ای که به پایانه های پیچ متصل و یا به کانکتورهای سیم متصل می شود. حال که با کارکرد لاک تراش آشنا شدید در ادامه قصد داریم ویژگی ها و انواع آن را برای شما شرح دهیم پس با ما همراه باشید.
1- لاک تراش دستی
2- لاک تراش گلد استار (Gold Star)
3- لاک تراش آلفا (Alpha)
4- لاک تراش پرتابل
5- لاک تراش اتوماتیک
6- لاک تراش پرتابل اتوماتیک
7- لاک تراش پرتابل ایزولکس Isolex
ساختار لاک تراش دستی به این شکل است که دارای پره هایی همچون لبه های قیچی است که در وسط تیغه ها، شکافی جهت قرار دادن سیم وجود دارد یعنی سیم وسط این تیغه ها قرار می گیرد و لاک تراش به دور سیم می چرخد تا عایق آن را بردارد. ( نگرانی بابت سیم نداشته باشید زیرا سیم کاملاً صحیح و سالم باقی می ماند ).
- یکی دیگر از انواع لاک تراش ها که دارای تیغه بسیار تیز و برنده جهت پاک کردن روکش سیمی می باشد که هیچ آسیبی به سیم نمی زند.
- این نوع لاک تراش دارای کابل 1.5 متری می باشد.
- دارای شاسی می باشد که این شاسی جهت قطع و وصل کردن به صورت دستی مورد استفاده قرار می گیرد.
- در این نوع لاک تراش ها می توان تعداد دور جهت پاک کردن روکش سیمی را تنظیم کرد.
- در این دستگاه قابلیت تنظیم درجه از 1،2 و 3 وجود دارد.
- این نوع دستگاه ها دارای امنیت بالایی هستند و اطمینان بالایی در حین کار برای شخص فراهم می شود.
- قابلیت تراش لاک از 0.3 الی 2.5 میلی متر
برخی از ویژگی های این لاک تراش به شرح زیر می باشد:
- در این نوع لاک تراش ها، سرعت را در سه حالت مختلف می توان تنظیم کرد.
- این نوع دستگاه ها، قابلیت تحمل دمای 100 درجه را دارند.
- با توجه به اینکه روی تیغه های این نوع دستگاه ها روکش وجود دارد، بنابراین می توان گفت امنیت بالایی دارند.
- دارای درجه حفاظتی بالا و IP50 می باشند.
- این نوع دستگاه سبک و قابل حمل می باشند.
لاک تراش پرتابل ایزولکس Isolex دارای مشخصات زیر می باشد:
- این دستگاه دارای کابل 1.5 متری می باشد.
- در این نوع دستگاه می توان تعداد دور را تنظیم کرد.
- دارای شاسی جهت قطع و وصل کردن به صورت دستی در هر زمانی که شخص بخواهد.
- قابلیت تنظیم درجه که می تواند حالت 1،2 و 3 داشته باشد.
- امنیت این دستگاه بسیار بالا است به همین دلیل افراد با اطمینان کامل از این دستگاه استفاده می کنند.
- این دستگاه قابلیت تراش لاک از 0.3 تا 2.5 میلی متر را دارد.
گروه صنعتی اینورترگروپ چندین سال است به صورت حرفه ای درجهت تولید و فروش لاک تراش فعالیت می کند اگر قصد خرید و مشاوره دارید می توانید با متخصصان گروه صنعتی اینورترگروپ تماس بگیرید. شماره تماس:
امروزه یکی از مهم ترین مسائلی که به آن پرداخته می شود این است که در صورت نبود برق شهری چگونه می توانیم انرژی برقی استفاده کنیم؟ شاید در پاسخ بگویید که همیشه برق شهر در دسترس هست ولی باید بدانید که این طور نیست. مثلاً امکان دارد شما به مسافرتی بروید که خارج از شهر باشد و به برق شهری دسترسی نداشته باشید قطعاً شما در این مسیر نیاز به شارژ گوشی، تبلت و ... خود خواهید داشت، این جاست که بحث اینورترها پیش می آید که این مشکل را کاملاً حل می کند. اگر می خواهید ارتباط اینورتر با تامین برق موردنیاز در مسیر را متوجه شوید در این مقاله با ما همراه باشید. ما در این مقاله قصد داریم در رابطه با اینورتر ماشینی ( اینورتر خودرویی ) صحبت کنیم.
همان طور که می دانید اینورتر ( مبدل ) وسیله ای است که جریان برق مستقیم را به جریان متناوب تبدیل می کند. جریان متناوب همان انرژی است که در خانه و خارج از خانه جریان دارد ولی جریان مستقیم انرژی است که باتری ها تولید می کنند. اگر بخواهیم تعریفی از اینورتر خودرویی داشته باشیم باید بگوییم که مبدل برق 12 ولت DC به 220 ولت شهری را اینورتر خودرو می گویند درحقیقت این نوع مبدل به کاربر این توانایی را می دهد که برق 12 ولت باتری ماشین سواری را به برق 220 ولت شهری تبدیل کند.
در حقیقت با این نوع تبدیل، فرد می تواند در ماشین سواری خود، گوشی، زیرسیگاری و ... خود را شارژ کند و دیگرهیچ نگرانی بابت مسافرت خارج از شهر خود نداشته باشد. در حقیقت اینورتر ماشینی مناسب افرادی است که زمان زیادی را در جاده ها و مکان های خارج شهری صرف می کنند به همین دلیل است که به این نوع اینورترها، اینورتر مسافرتی و یا مبدل برق مسافرتی گفته می شود.
برای اتصال اینورترهای ماشینی می توان از طریق جافندکی، پنل فیوز و یا اتصال مستقیم به سرباتری اقدام کرد. از ساده ترین روش ها، اتصال از طریق جافندکی می باشد ولی جدا از راحتی و سادگی، مشکلی که این روش دارد محدودیت در توان آن می باشد به این معنا که رنج توان پایین آن در حدود 50 وات تا 100 وات می باشد. در صورتی که نیاز به جریان بالاتری داشته باشید باید اینورتر را مستقیم به سرباتری متصل کنید در ضمن بهتر است بدانید که اینورترهای با توان بالا، فاقد کانکتور جافندکی هستند و تنها توسط کابل و گیره سر باتری راه اندازی می شوند.
در رابطه با پنل فیوز هم بهتر است بدانید که برخی از این پنل ها داخل خودرو دارای اسلات های خالی هستند که می توانید مبدل برق را مستقیم به آن وصل کنید.
از اینورترهای ماشینی می توان برای موارد زیر استفاده کرد:
- انواع شارژرها
- برای کنسول های بازی
- تلویزیون
- برای لوازم خانگی
- برای پخش های DVD و بلوری
- برای گجت ها و لوازم جانبی الکترونیکی
- برای لامپ های LED
- برای اینورترهای با توان ۳۰۰۰ تا ۵۰۰۰ وات جهت راه اندازی ابزار آلات
- و ...
1- با توجه به اینکه سوکت فندکی خودرو توان پایینی را ارائه می دهد بنابراین برای توان بالا آن را به طور مستقیم به سرباتری وصل می کنند و این باتری با روشن بودن ماشین شارژ می شود بنابراین نیم ساعت و یا هر یک ساعت یک بار باید اتومبیل روشن شود.
2- زمانی که وسایل نقلیه روشن و یا در حال حرکت است، دینام در حال شارژ باتری و نگه داشتن ظرفیت آن در سطح بالا می باشد و از آنجایی که دینام یا ژنراتور به طور معمول طراحی شده است تا توانایی کافی برای تامین انرژی مورد نیاز تمام سیستم برقی و شارژ باتری را داشته باشد ممکن است ظرفیت اضافی برای راه اندازی یک اینورتر قدرتمند را نداشته باشد به طور معمول برای جلوگیری از این مشکل باید خروجی ژنراتور چک شود و بعد از چک کردن خروجی ژنراتور، می توان اینورتر موردنیاز را خریداری کرد.
قیمت اینورترها با توجه به ساختار، توان، نوع، جنس و ... متفاوت می باشد اگر می خواهید ازلیست قیمت اینورترها مطلع شوید با یکی از شماره های 02133999115 ، 02133999719 و یا 02133113566 تماس حاصل فرمایید. مجموعه اینورتر گروپ ارائه دهنده انواع اینورترها با مناسب ترین قیمت ممکن می باشد.
کارشناس فروش
سلام خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم .
09:00