محصولات

نصاب پنل خورشیدی در شیراز، تبریز و اهواز

نصاب پنل خورشیدی در شیراز، تبریز و اهواز - 3.0 out of 5 1 based on 2 votes

یکی از خدمات اینورترگروپ معرفی نصاب پنل خورشیدی در شهر های مختلف شیراز، تبریز و اهواز میباشد، 

نصاب پنل خورشیدی در شیراز

یک نصاب پنل خورشیدی در شیراز باید در عملیات نصب یک سیستم خورشیدی دقت کافی را داشته باشد تا بتواند در رابطه با انرژی خورشیدی، با چند عامل خطرساز مختلف روبه رو باشد. خارج شده از سلول خورشیدی، جریانات بسیار قوی باتری ها، برق متناوب (در صورت استفاده از اینورتر) و بالاخره، وجود دماهای بالا در محل پنل های خورشیدی. هر کدام از موارد اشاره شده، با خطرات خاص خودشان همراهند؛ چه به صورت مجزا و جدا و چه به شکل ترکیب شده و متصل به هم. بنابراین بهتر است با شناسایی آن ها، تا حد ممکن به گونه ای عمل نماییم و پروژه را به صورتی ترتیب دهیم که این گونه مخاطرات را از بین ببریم. زمین کردن از مهم ترین عوامل موثر بر عملکرد ایمن در سیستم های فتوولتائیک است. اگر ولتاژ مستقیم سیستم از ۵۰ ولت بیشتر بود، یکی از رسانا ها باید حتماً زمین شود. سیستم زمین شامل الکترود زمین و چاه ارت است. زمین کردن سیستم فتوولتائیک به منظور اطمینان از این است که تحت هیچ شرایطی القای ولتاژ بین دو نقطه هادی بدون عایق به وجود نمی آید.

نصاب پنل خورشیدی در تبریز 

یکی از مهم ترین نکاتی که نصاب پنل خورشیدی در تبریز با آن مواجه میشود آن است که خطرناک بودن برق خورشیدی دست کم گرفته شده و یا اصولاً به بوته ی فراموشی سپرده می شود. به خاطر داشته باشید که در انجام پروژه های خورشیدی با برق سر و کار داریم و با وجودی که ممکن است ولتاژ قسمت هایی از سیستم پایین و اندک باشند، بعید نیست که در برخی از قسمت های مدار، جریانات قوی و بالایی جاری باشند. علاوه بر این نباید فراموش کرد که اتصال سری چند پنل خورشیدی با باتری به هم، موجب ایجاد ولتاژهای بالایی می گردد. به این لحاظ حتماً باید در تمامی مراحل طراحی جزئیات و همچنین نصب و اجرای پروژه، مسئله ی ایمنی را هم مدنظر داشت.  هم چنین پس از نصب پنل های خورشیدی، انرژی خورشید را که از آنها برای تولید برق DC استفاده می کنند ، جذب می کنند. سپس می توانید قدرت تولید شده را در باتری های ذخیره سازی برای استفاده در دستگاه های DC ذخیره کنید. از طرف دیگر ، توان تولید شده می تواند مستقیماً از پنل ها یا بانک باتری به AC تبدیل شود. سپس می توانید از آن برای اجرای بسیاری از لوازم خانگی که منحصراً بر روی برق AC کار می کنند ، استفاده کنید. سرانجام ، پنل های خورشیدی روشی مناسب برای جلوگیری از هزینه های زیاد و زیاد منابع انرژی سنتی ارائه می دهند. با استفاده از انرژی خورشیدی ، لازم نیست که از شبکه استفاده کنید ، که می تواند گران باشد. 

نصاب پنل خورشیدی در اهواز

مراحل زیر نصب پنل خورشیدی را روی یک سقف شیروانی در اهواز توضیح می دهد:

    داربست را تنظیم کنید. 

    پنل های خورشیدی را نصب کنید.

    پنل های خورشیدی را سیم کشی کنید. 

    اینورتر خورشیدی را نصب کنید. 

    اینورتر خورشیدی باند و باتری خورشیدی نصب کنید.

    اینورتر را به واحد مصرف کننده وصل کنید. 

    صفحه های خورشیدی را شروع و آزمایش کنید.

اکثر نصاب ها در طی یک روز نصب پنل خورشیدی به اتمام می رسانند ، در حالی که سیستم های بزرگتر یا پیچیده تر می توانند دو یا چند روز طول بکشند. تاسیسات تنها خورشیدی به طور معمول نیاز به خاموش شدن برق برای 1-3 ساعت دارند. نصب های دارای پاور ولت معمولاً برای خاموش شدن نیرو به مدت 6-8 ساعت نیاز دارند. میزان برق تولید شده توسط پنل خورشیدی به تعداد ساعات خورشید در آن مکان بستگی دارد. هرچه ساعت بیشتر باشد ، با چند ماژول خورشیدی انرژی بیشتری به دست خواهید آورد. با این حال ، اگر ساعات کمتر است ، ممکن است شما نیاز به نصب پنل های خورشیدی بیشتری برای تولید همان میزان انرژی داشته باشید. بنابراین ، قبل از نصب پنل های خورشیدی ، تعداد ساعات خورشید در منطقه خود را بدانید. اندازه فیزیکی منزل شما تعیین می کند که چند صفحه خورشیدی را می توانید نصب کنید و در کجا می توان آنها را نصب کرد. به عنوان مثال ، یک خانه بزرگ به این معنی است که شما یک سقف بزرگ دارید که می تواند بسیاری از پنل ها را در خود جای دهد. اما اگر یک پشت بام کوچک و زمین بلا استفاده در خانه خود دارید می توانید آنها را روی زمین نصب کنید. همچنین طراحی سقف تعیین خواهد کرد که آیا نصب تابلوها در جهت خورشید امکان پذیر است یا خیر. 

مشاهده محصولات پنل خورشیدی اینورترگروپ

1 نظر

  • پیوند نظر رضاافشاری دوشنبه, 15 دی 1399 22:12 ارسال شده توسط رضاافشاری

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

طراحی و پیاده سازی M.A